Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΥΔΡΑΣ : Προς τον Δήμαρχο Ύδρας και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ύδρας κ. Άγγελο Κοτρώνη

    Ύδρα, 29/9/2011                  
Προς
                 
τον Δήμαρχο Ύδρας και πρόεδρο  της Οικονομικής Επιτροπής του  Δήμου Ύδρας
                 
κ. Άγγελο Κοτρώνη
             
Κοιν:   -Στον Υδραϊκό λαό


Κύριε Δήμαρχε  και πρόεδρε της Οικονομικής  Επιτροπής του Δήμου,  
      όπως  σας έχω ενημερώσει και εγγράφως, δεν αποδέχομαι την παρακράτηση  από τον Δήμο της θεσμοθετημένης  για όλους τους δημοτικούς συμβούλους αμοιβής ανά συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου. Επιθυμώ να αποφασίσετε αρμοδίως, ώστε να κατατεθούν αναδρομικά τα έως σήμερα ποσά που μου αναλογούν και στο εξής ανά συνεδρίαση, στο Α΄Δημοτικό Σχολείο, εις μνήμην του γιατρού, του ανθρωπιστή και δημάρχου Ύδρας, Αντώνη Λιγνού.
      Με  την ευκαιρία αυτή, σας καλούμε  να δημοσιοποιήσετε τα ονόματα εκείνων στους οποίους ο Δήμος έχει χορηγήσει δωρεάν κινητά τηλέφωνα (20 τον αριθμόν), το κόστος χρήσης των οποίων πλησιάζει έως σήμερα τα Ευρώ 8.500. εις βάρος του ΥδραΪκού λαού. Αντί αυτού του ποσού, να πληρώσετε για κάθε χρόνο μια από τις δύο υπαλλήλους του Δήμου που τις έχετε σε «εθελοντική» ομηρία.  
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ  ΥΔΡΑΣ
& Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας


 
Μανόλης Τσακίρης

Υ.Γ.: Ήδη, πάνω από 120 συνδημότες μας (όσοι πρόλαβαν) πέρα από παραταξιακές τοποθετήσεις και πολιτικές πεποιθήσεις υπέγραψαν υπόμνημα προς τον πρόεδρο του Δ.Σ., για να συγκαλέσει συμβούλιο με μοναδικό θέμα την μείωση των μισθών του δημάρχου, του προέδρου, των δύο αντιδημάρχων κατά 25%, καθώς και την μη παρακράτηση υπέρ του Δήμου των αποζημιώσεων που προβλέπει ο Καλλικράτης για τους δημοτικούς συμβούλους ανά συνεδρίαση.
Το ίδιο θα ζητήσουμε  και για το Λιμενικό Ταμείο.
Τα ποσά αυτά θα καλύψουν την αποζημίωση για πρόσληψη 7 ανέργων σε διάφορες εργασίες και θα ενισχυθούν περαιτέρω αν καταργηθεί η μία θέση αντιδημάρχου εκ των δύο, όπως έχουμε επίσης ζητήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου