Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Δεν θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο Παναγιώτης Φασούλας


Ο Παναγιώτης Φασούλας δεν θα μετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς το ΠΑΣΟΚ υπαναχώρησε από την υπόσχεσή του να τον ορίσει αντιπεριφερειάρχη Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού. Την πικρία του εξέφρασε ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά.
Η λίστα των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών με το συνδυασμό του κ. Σγουρού ανακοινώθηκε σήμερα με τον κ. Παναγιώτη Φασούλα να μην περιλαμβάνεται σε αυτή.
Ο Π.Φασούλας δεν έκρυψε την πικρία του και μίλησε για πρόσωπα που μεθοδεύουν την έξοδό του από το πολιτικό σκηνικό, χωρίς να κατονομάσει. «Δεν ζήτησα να είμαι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Μου ζητήθηκε και δέχτηκα (από τον Γ.Σγουρό). Είναι προφανές ότι κάποιοι με απορρίπτουν γενικώς, δεν με θέλουνε. Είναι φανερό αυτό» δήλωσε στον Αθήνα 9,84.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας, από την πλευρά του, χαρακτήρισε ανύπαρκτο θέμα την «ανακυκλούμενη παραφιλολογία περί δήθεν ενστάσεων του σχετικά με τη συμμετοχή του κ. Φασούλα στο συνδυασμό του κ. Γιάννη Σγουρού».
«Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μίχας ουδέποτε έθεσε ένα τέτοιο θέμα, δεν έκανε σχετικά καμία δημόσια δήλωση, ούτε και διανοήθηκε ποτέ να υποδείξει το ποιος θα έπρεπε ή δε θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στο Συνδυασμό του κ. Σγουρού και με ποια ιδιότητα. Πολύ δε λιγότερο έλαβε οποιαδήποτε θέση για το αν ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά θα έπρεπε ή όχι να είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού του.
Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες με το συνδυασμό Σγουρού
Κεντρικός Τομέας
Παπαδημητρίου - Τσάτσου Άννα - Δικηγόρος
Βόρειος Τομέας
Μανιάτης Κώστας - Εκπαιδευτικός, Πρώην Πρόεδρος ΟΛΜΕ
Νότιος Τομέας
Καρακλιούμη Μαρία - Στατιστικός, Πολιτική Αναλύτρια
Δυτικός Τομέας
Παπαντωνίου Κώστας - Οικονομολόγος, Εκπαιδευτικός, Αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ
Νησιά
Κατσικάρης Δημήτρης - Δημοσιογράφος
Πειραιάς
Χρήστου Στέφανος - Δικηγόρος, Πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλού
Ανατολική Αττική
Κισκήρα Χρυσάνθη - Επισκέπτρια Υγείας, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
Δυτική Αττική
Δήμου Σταυρούλα - Αντινομάρχης Δυτικής Αττικής

Απο:www.tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου