Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΜΑ 1ο (Ε.Η.Δ.) «Έγκριση εκταμίευσης από το Δήμο Ύδρας ποσού ικανού να ανταποκριθεί στις άμεσες και κατεπείγουσες ανάγκες της Α.Δ.ΕΠ.Υ. για την εύρυθμη λειτουργία της καθαριότητας του Δήμου»

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 014/2011

1. Σήμερα την 14η Ιανουαρίου 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30, το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση στην αίθουσα του Δήμου «Μελίνα Μερκούρη» ύστερα από την υπ’ αρίθμ. 66/10.01.2010  πρόσκληση του κ. Προέδρου, που επιδόθηκε σε κάθε ένα Δημοτικό Σύμβουλο και το Δήμαρχο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87), για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
2. Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Πρόεδρος διαπίστωσε ότι σε σύνολο δεκαεπτά (17) Συμβούλων ήταν παρόντες δεκαπέντε (15).

Α. ΠΑΡΟΝΤΕΣ                                              Β. ΑΠΟΝΤΕΣ

Ο Πρόεδρος: Μαρκαντώνης Παναγιώτης              Λούλου Λουκία
Ο Γραμματέας: Τσακίρης Εμμανουήλ               Γεώργας Ευστάθιος
Οι Σύμβουλοι: Ράππα – Καλύβα Στατήρω, Σωτηρόπουλος Αναστάσιος, Μερτζάνης Αθανάσιος, Παστός Ιωάννης, Βούλγαρης Ανάργυρος, Γιαννίμπα Ελένη, Μαυρουδάκος Αναστάσιος, Μαύρος Ελευθέριος, Αναστόπουλος Κωνσταντίνος, Τσιτσινάκης Αντώνιος, Δασκαλάκη Παναγιώτα, Μαυρομάτη Αναστασία, Κουκουδάκης Νικόλαος.
3. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης.
4. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κ. Γεωργία Σερέτη, υπεύθυνη για την τήρηση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου.
5. Ο κ. Πρόεδρος ύστερα από τη διαπίστωση απαρτίας κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και εισηγήθηκε το 1ο θέμα εκτός της ημερήσιας διάταξης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και είπε τα εξής:
α. Ύστερα από εισήγηση του λογιστή της Αναπτυξιακής Επιχείρησης προτείνεται η έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο, της εκταμίευσης από το Δήμο ικανού ποσού για την κάλυψη των χρεογράφων και των μισθών των δύο (2) πρώτων μηνών της Α.Δ.ΕΠ.Υ., για την εύρυθμη λειτουργία της καθαριότητας του Δήμου.
β. Σύμφωνα με το άρθρο 111, παρ. 2 του Ν. 3852/2010 «Οι υφιστάμενες διαδημοτικές ή αμιγείς επιχειρήσεις που Π.Δ. 410/1995, στις οποίες έχει ανατεθεί σύμφωνα με το καταστατικό τους η παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων και η αποκομιδή απορριμμάτων, λύονται υποχρεωτικά μέσα σε προθεσμία δύο (2) μηνών από την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών». 
γ.  Καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει την εκταμίευση από το Δήμο Ύδρας, ποσού ικανού να ανταποκριθεί στις άμεσες και κατεπείγουσες ανάγκες της Α.Δ.ΕΠ.Υ. για την εύρυθμη λειτουργία της καθαριότητας του Δήμου.
6. Το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του την παραπάνω εισήγηση του κ. Προέδρου και έπειτα από σχετική συζήτηση των μελών του
Αποφασίζει Ομόφωνα

α. Αποδέχεται το θέμα ως κατεπείγον.
β. Εγκρίνει την εκταμίευση από το Δήμο Ύδρας, ποσού ικανού να ανταποκριθεί στις άμεσες και κατεπείγουσες ανάγκες της Α.Δ.ΕΠ.Υ. για την εύρυθμη λειτουργία της καθαριότητας του Δήμου.
Η παρούσα απόφαση πήρε αύξοντα αριθμό 014/2011.
7. Αφού συντάχθηκε και αναγνώστηκε το πρακτικό αυτό, υπογράφεται ως παρακάτω:
Ο Πρόεδρος: Μαρκαντώνης Παναγιώτης.             
Ο Γραμματέας: Τσακίρης Εμμανουήλ.              
Οι Σύμβουλοι: Ράππα – Καλύβα Στατήρω, Σωτηρόπουλος Αναστάσιος, Μερτζάνης Αθανάσιος, Παστός Ιωάννης, Βούλγαρης Ανάργυρος, Γιαννίμπα Ελένη, Μαυρουδάκος Αναστάσιος, Μαύρος Ελευθέριος, Αναστόπουλος Κωνσταντίνος, Τσιτσινάκης Αντώνιος, Δασκαλάκη Παναγιώτα, Μαυρομάτη Αναστασία, Κουκουδάκης Νικόλαος.

        Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                         Ακριβές Απόσπασμα

                                            
  ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                    Ο Δήμαρχος Ύδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου