Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΜΑ 8ο «Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων στην επιτροπή παραλαβής έργων κάτω των 5.869,41 + Φ.Π.Α. (χωρίς μελέτη)»

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 008/2011

1. Σήμερα την 14η Ιανουαρίου 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30, το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση στην αίθουσα του Δήμου «Μελίνα Μερκούρη» ύστερα από την υπ’ αρίθμ. 66/10.01.2010  πρόσκληση του κ. Προέδρου, που επιδόθηκε σε κάθε ένα Δημοτικό Σύμβουλο και το Δήμαρχο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87), για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
2. Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Πρόεδρος διαπίστωσε ότι σε σύνολο δεκαεπτά (17) Συμβούλων ήταν παρόντες δεκαπέντε (15).

Α. ΠΑΡΟΝΤΕΣ                                                        Β. ΑΠΟΝΤΕΣ

Ο Πρόεδρος: Μαρκαντώνης Παναγιώτης              Λούλου Λουκία
Ο Γραμματέας: Τσακίρης Εμμανουήλ               Γεώργας Ευστάθιος
Οι Σύμβουλοι: Καλύβα Στατήρω, Σωτηρόπουλος Αναστάσιος, Μερτζάνης Αθανάσιος, Παστός Ιωάννης, Βούλγαρης Ανάργυρος, Γιαννίμπα Ελένη, Μαυρουδάκος Αναστάσιος, Μαύρος Ελευθέριος, Αναστόπουλος Κωνσταντίνος, Τσιτσινάκης Αντώνιος, Δασκαλάκη Παναγιώτα, Μαυρομάτη Αναστασία, Κουκουδάκης Νικόλαος.
3. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης.
4. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κ. Γεωργία Σερέτη, υπεύθυνη για την τήρηση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου.
5. Ο κ. Πρόεδρος ύστερα από τη διαπίστωση απαρτίας κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και εισηγήθηκε το 8ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και είπε τα εξής:
α. Η παραλαβή μικρών έργων ή εργασιών συντήρησης, που η δαπάνη του καθενός από αυτά δεν ξεπερνά το ποσό των 5.869,41€ + Φ.Π.Α (χωρίς μελέτη) γίνεται από δύο (2) Δημοτικούς Συμβούλους που ορίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 2 του Π.Δ. 171/1987 (Φ.Ε.Κ. 84/Α/02.06.1987).
β. Προτείνονται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Παστός Ιωάννης και Βούλγαρης Ανάργυρος, με αναπληρωματικούς τους κ. κ. Μαύρο Ελευθέριο και Σωτηρόπουλο Αναστάσιο.
6. Λαβών το λόγο ο κ. Αναστόπουλος πρότεινε το ένα από τα δύο μέλη της επιτροπής να είναι από τη μειοψηφία και συγκεκριμένα η κα Μαυρομάτη, με αναπληρωματικό της τον κ. Τσακίρη Εμμανουήλ.
7. Καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.
8. Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του την παραπάνω εισήγηση του κ. Προέδρου, την πρόταση του κ. Αναστόπουλου και έπειτα από σχετική συζήτηση των μελών του

Αποφασίζει Κατά Πλειοψηφία

Ορίζει στην επιτροπή παραλαβής έργων  ή εργασιών κάτω των  5.869,41€ + Φ.Π.Α (χωρίς μελέτη) τους κ. κ. Παστό Ιωάννη και Βούλγαρη Ανάργυρο, με αναπληρωματικούς τους κ. κ. Μαύρο Ελευθέριο και Σωτηρόπουλο Αναστάσιο. 

Μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ. κ. Αναστόπουλου Κωνσταντίνου, Τσιτσινάκη Αντωνίου, Δασκαλάκη Παναγιώτας, Κουκουδάκη Νικολάου, Μαυρομάτη Αναστασίας και Τσακίρη Εμμανουήλ.

Η παρούσα απόφαση πήρε αύξοντα αριθμό 008/2011.
9. Αφού συντάχθηκε και αναγνώστηκε το πρακτικό αυτό, υπογράφεται ως παρακάτω:
Ο Πρόεδρος: Μαρκαντώνης Παναγιώτης.             
Ο Γραμματέας: Τσακίρης Εμμανουήλ.              
Οι Σύμβουλοι: Καλύβα Στατήρω, Σωτηρόπουλος Αναστάσιος, Μερτζάνης Αθανάσιος, Παστός Ιωάννης, Βούλγαρης Ανάργυρος, Γιαννίμπα Ελένη, Μαυρουδάκος Αναστάσιος, Μαύρος Ελευθέριος, Αναστόπουλος Κωνσταντίνος, Τσιτσινάκης Αντώνιος, Δασκαλάκη Παναγιώτα, Μαυρομάτη Αναστασία, Κουκουδάκης Νικόλαος.

        Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                         Ακριβές Απόσπασμα

                                            
  ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                    Ο Δήμαρχος Ύδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου